Proje No : 114O749/ Devam ediyor
Proje Başlığı : Farklı Yağ ve İz Mineral Kaynaklarının Etçi Damızlık Tavuklarda Verim ve Üreme
Parametreleri ile Civcivlerde Performans Üzerine Etkileri
Proje Yürütücüsü : Prof.Dr. Hasan Rüştü Kutlu
Proje Ekibi : Prof.Dr. Ladine Çelik, Doç.Dr. Mikail Baylan, Doç.Dr. Ramazan Bilgin,
Vet.Hek. Yusuf Uzun, Dr. Özcan Yücelt
Proje Bütçesi : 189.800 TL
Dönem : 2014-2016
Proje No : 112O897/ Tamamlandı
Proje Başlığı : Kabuklu Deniz Ürünleri İşleme Atıklarından Farklı Karakterizasyonlarda Üretilmiş Kitosanın,
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarında Kullanımının Verim, Kalite ve Fonksiyonellik Üzerine Etkisi
Proje Yürütücüsü : Prof. Dr. Ladine Çelik
Proje Ekibi : Prof. Dr. Hasan Rüştü Kutlu, Yrd.Doç.Dr.Uğur Serbester, Dr.Aygül Küçükgülmez Yandım
Proje Bütçesi : 169.521 TL
Dönem : 2012-2014
Proje No : 107O822/ Tamamlandı
Proje Başlığı : Bazı Bitki Uçucu Yağlarının Enerji, Protein ve Lif Kaynağı Yemlerde In Vitro Gerçek Kuru
Madde, Ham Protein ve Ndf Sindirilebilirliğine ve Yüksek Verimli Süt Sığırlarında
Süt Verimi ve Süt Kompozisyonlarına Etkileri
Proje Yürütücüsü : Prof. Dr. Murat Görügülü
Proje Ekibi : Prof. Dr. Murat Görügülü ve Arkadaşları
Proje Bütçesi : 221.280 TL
Dönem : 2008-2011
Proje No : 107O822/ Tamamlandı
Proje Başlığı : Bazı Bitki Uçucu Yağlarının Enerji, Protein ve Lif Kaynağı Yemlerde In Vitro Gerçek Kuru
Madde, Ham Protein ve Ndf Sindirilebilirliğine ve Yüksek Verimli Süt Sığırlarında
Süt Verimi ve Süt Kompozisyonlarına Etkileri
Proje Yürütücüsü : Prof. Dr. Murat Görügülü
Proje Ekibi : Prof. Dr. Murat Görügülü ve Arkadaşları
Proje Bütçesi : 221.280 TL
Dönem : 2008-2011
Proje No : 106O066/ Tamamlandı
Proje Başlığı : Fonksiyonel Yumurta Eldesinde Likopen ve Çekirdek-Tohum(Üzüm,Keten,Kabak) Yağlarını
Kullanım Olanakları; Yumurta Verimi, Kalitesi, Kolestrol İçeriği Yağ Asiti Profili
ve Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkisi
Proje Yürütücüsü : Prof. Dr. Ladine Çelik
Proje Ekibi : Prof. Dr. Ladine Çelik ve Arkadaşları
Proje Bütçesi : 141.000 TL
Dönem : 2006-2008
Proje No : 104O439/ Tamamlandı
Proje Başlığı : Doğal Büyüme Uyarıcı Yem Katkısı Olarak Değişik Bitkisel Ekstraktların ve Propolisin
Etlik Piliçlerin Performansı, Karkas Kalitesi, Doku Alfa Tokoferol Düzeyi Sindirim
Sistemi Gelişimi Bağırsak Mikroflorası
Proje Yürütücüsü : Prof. Dr. Hasan Rüştü Kutlu
Proje Ekibi : Prof. Dr. Hasan Rüştü Kutlu ve Arkadaşları
Proje Bütçesi : 66.720 TL
Dönem : 2005-2007
Proje No : 112O897
Proje Başlığı : Kabuklu Deniz Ürünleri İşleme Atıklarından Farklı Karakterizasyonlarda Üretilmiş Kitosanın,
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarında Kullanımının Verim, Kalite ve Fonksiyonellik Üzerine Etkisi
Proje Yürütücüsü : Prof. Dr. Ladine Çelik
Proje Ekibi : Prof. Dr. Hasan Rüştü Kutlu, Yrd.Doç.Dr.Uğur Serbester, Dr.Aygül Küçükgülmez Yandım
Proje Bütçesi : 169.521 TL
Dönem : 2012-2014
Proje No : 107O822
Proje Başlığı : Bazı Bitki Uçucu Yağlarının Enerji, Protein ve Lif Kaynağı Yemlerde In Vitro Gerçek Kuru
Madde, Ham Protein ve Ndf Sindirilebilirliğine ve Yüksek Verimli Süt Sığırlarında
Süt Verimi ve Süt Kompozisyonlarına Etkileri
Proje Yürütücüsü : Prof. Dr. Murat Görügülü
Proje Ekibi :
Proje Bütçesi : 221.280 TL
Dönem : 2008-2011
Proje No : 107O449
Proje Başlığı : Karma Yem Sanayinde Ağ Tabanlı Bir İzlenebilirlik Sistemi Tasarımı ve Uygulaması
Proje Yürütücüsü : Prof. Dr. Zeynel Cebeci
Proje Ekibi :
Proje Bütçesi : 107.110 TL
Dönem : 2007-2009
Proje No : 106O066
Proje Başlığı : Fonksiyonel Yumurta Eldesinde Likopen ve Çekirdek-Tohum(Üzüm,Keten,Kabak) Yağlarını
Kullanım Olanakları; Yumurta Verimi, Kalitesi, Kolestrol İçeriği Yağ Asiti Profili
ve Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkisi
Proje Yürütücüsü : Prof. Dr. Ladine Çelik
Proje Ekibi :
Proje Bütçesi : 141.000 TL
Dönem : 2006-2008
Proje No : 104O439
Proje Başlığı : Doğal Büyüme Uyarıcı Yem Katkısı Olarak Değişik Bitkisel Ekstraktların ve Propolisin
Etlik Piliçlerin Performansı, Karkas Kalitesi, Doku Alfa Tokoferol Düzeyi Sindirim
Sistemi Gelişimi Bağırsak Mikroflorası
Proje Yürütücüsü : Prof. Dr. Hasan Rüştü Kutlu
Proje Ekibi :
Proje Bütçesi : 66.720 TL
Dönem : 2005-2007
Proje No : 112O897
Proje Başlığı : Kabuklu Deniz Ürünleri İşleme Atıklarından Farklı Karakterizasyonlarda Üretilmiş Kitosanın,
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarında Kullanımının Verim, Kalite ve Fonksiyonellik Üzerine Etkisi
Proje Yürütücüsü : Prof. Dr. Ladine Çelik
Proje Ekibi : Prof. Dr. Hasan Rüştü Kutlu, Yrd.Doç.Dr.Uğur Serbester, Dr.Aygül Küçükgülmez Yandım
Proje Bütçesi : 169.521 TL
Dönem : 2012-2014
Proje No : 107O822
Proje Başlığı : Bazı Bitki Uçucu Yağlarının Enerji, Protein ve Lif Kaynağı Yemlerde In Vitro Gerçek Kuru
Madde, Ham Protein ve Ndf Sindirilebilirliğine ve Yüksek Verimli Süt Sığırlarında
Süt Verimi ve Süt Kompozisyonlarına Etkileri
Proje Yürütücüsü : Prof. Dr. Murat Görügülü
Proje Ekibi :
Proje Bütçesi : 221.280 TL
Dönem : 2008-2011
Proje No : 107O449
Proje Başlığı : Karma Yem Sanayinde Ağ Tabanlı Bir İzlenebilirlik Sistemi Tasarımı ve Uygulaması
Proje Yürütücüsü : Prof. Dr. Zeynel Cebeci
Proje Ekibi :
Proje Bütçesi : 107.110 TL
Dönem : 2007-2009
Proje No : 106O066
Proje Başlığı : Fonksiyonel Yumurta Eldesinde Likopen ve Çekirdek-Tohum(Üzüm,Keten,Kabak) Yağlarını
Kullanım Olanakları; Yumurta Verimi, Kalitesi, Kolestrol İçeriği Yağ Asiti Profili
ve Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkisi
Proje Yürütücüsü : Prof. Dr. Ladine Çelik
Proje Ekibi :
Proje Bütçesi : 141.000 TL
Dönem : 2006-2008
Proje No : 104O439
Proje Başlığı : Doğal Büyüme Uyarıcı Yem Katkısı Olarak Değişik Bitkisel Ekstraktların ve Propolisin
Etlik Piliçlerin Performansı, Karkas Kalitesi, Doku Alfa Tokoferol Düzeyi Sindirim
Sistemi Gelişimi Bağırsak Mikroflorası
Proje Yürütücüsü : Prof. Dr. Hasan Rüştü Kutlu
Proje Ekibi :
Proje Bütçesi : 66.720 TL
Dönem : 2005-2007